Termékek

Nyitvatartási időn belül 9:00 - 12:00 óra között kizárólag 65. életévét betöltött vásárlóinkat szolgálhatjuk ki, kérjük ennek szíves betartását. A fenti nyitvatartási korlátozás a Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete értelmében március 28. napjától április 11. napjáig érvényes.


Kedves Vásárlóink!
A megnövekedett kiszállítási igények teljesíthetősége érdekében, üzletünk 2020. március 19-től 15 óráig tart csak nyitva. A szombati nyitva tartás április 11-ig hosszabb lett (9-12,30 óra között).
Néhány sor a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban: Önök továbbra sem látják az oldalon az aktuális készletet. Amennyiben bankkártyával szeretnének fizetni, célszerű érdeklődni, van-e a termék készleten, illetve, a rendelés feladható-e, mert minden problémás rendelést csak akkor tudunk feldolgozni és érdemben reagálni rá, ha a teljesíthető rendelések már készen vannak. Ez igaz azokra a vidéki rendelésekre is, amikor bár van elegendő készlet, de még mindig nem hajlandóak néhányan tudomásul venni, hogy a GLS csak csomagot szállít, rekeszes söröket, ásványvizeket nem. Minden tévesen utalt összeget visszatérítünk, de ez több napot is igénybe vehet, mert a vásárlók kiszolgálása előbbre való, mint külön-külön elmagyarázni mindenkinek, ami a kiszállítási feltételeknél amúgy olvasható.

Legújabb termékek

Akciós termékek

Népszerű italok