A.H. Riise Non Plus Ultra Santa Maria La Galante Old St. Croix 43,4% díszdobozban

37 500 Ft

A Non Plus Ultra La Galante nevét Kolumbusz Santa Maria La Galante nevű hajójáról kapta, ezen hajózva fedezte fel St. Croix szigetét és Nyugat-Indiát. Ezt az exkluzív, limitált kiadású rumot lepárlómesterünk készítette a legjobb közép-amerikai és nyugat-indiai párlatok felhasználásával. Minden egyes hordót gondosan kiválasztunk, hogy olyan kiválóan érlelt terméket hozzunk létre, amely megragadja a nyugat-indiai szigetek növényvilágának esszenciáját. A fazettált kancsótól kezdve a sötétvörös mahagóni izzásáig és az egész kóstolási élményig minden az egyediséget hansúlyozza.

150 évvel ezelőtt A.H. Riise dán gyógyszerész “Old St. Croix ” márkanévvel tette fel a világ rumtérképére a dániai Nyugat-Indiából származó párlatot. A név St. Croix szigetére utal, amely az 1700-as évek elejétől két évszázadon át a cukornádtermesztés és a cukorgyártás központja volt. A.H. Riise innen szerezte be a melléktermék melaszt, amely a Riise népszerű rumjának lepárlásának alapját képezte. Így már érthető, miért szerepel a sziget neve az új, Non Plus Ultra címkéjén.

A Santa Maria La Galante Old St. Croix egy összetett, testes, mégis lágy, narancsos, krémesen vaníliás rum, mely fűszeres ízével, tölgyes gyengédséggel kényeztet.

Egység ár: 53571 Ft/liter
Cikkszám: 40127 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés