További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
1 990 Ft
Igazi ritkaság ez az áfonyából készült gyümölcsbor. Színe mélyvörös, antioxidáns tartalma pedig többszöröse a szőlőének.
Fogyasztása: 8-12oC közötti hőmérsékleten ajánlott.
Elfogyott
Kiszerelés |
---|
Minőségi édes eperbor
Színe tiszta, ragyogó kasmírvörös. Valódi eperből készült gyümölcsbor, mely ízében különleges bársonyossággal idézi elő az eredeti gyümölcs zamatos aromáit, illata intenzív eperdzsemes jellegű.
Borvidék: Fischer Borház (osztrák-magyar borász), Ausztria
Alkohol tartalom: 6 % v/v
Térfogat: 750 ml / palack
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 5-10°C-on
Az eperborról általában
Az eperbor, a gyümölcsborok családjába tartozik, amelyet nem szőlőből készítenek, mint a (szőlő)bort, hanem más gyümölcsből, például eperből, ribizliből, almából, áfonyából, cseresznyéből, bodzából, fügéből, kökényből… sokáig lehetne sorolni (jó hír, hogy hamarosan megjelennek választékunkban). A gyümölcsbor, csak annyiban különbözik az eredeti gyümölcslétől, hogy a benne lévő és a hozzáadott cukorból alkohol lett. Az úgynevezett “hideg eljárással” készített gyümölcsborok készítésekor a gyümölcs íze és zamata csak kismértékben csökken, ugyanakkor az ásványi-és vitamin tartalma egyes esetekben, a szőlőbor vitamintartalmának többszöröse is lehet. A gyümölcsborok fogyasztásával az egyes gyümölcsök szezonjának elmúltával is hozzájuttathatjuk szervezetünket a gyümölcs értékes anyagihoz, és továbbra is élvezhetjük a kellemes, hűsítő, frissítő, ízeket.
Mokos Gyümölcsborok
Gyümölcsboraink 100% saját termelésű gyümölcsből készülnek, a klasszikus (szőlőből készülő) borokhoz hasonló technológiával.
A készítés folyamata:
1, Kiemlelkedően fontos, hogy a gyümölcs az optimális érettségi szakaszban kerüljön szüretelésre, ennek érdekében a gyümölcsök érettségi állapotát a szüretet megelőző időszakban naponta ellenőrizzük.
2, A gyümölcs szüretelésre kerül, majd azt a lehető leggyorsabban beszállítjuk a gyümölcsfeldolgozóba. Itt a gyümölcsök mosása, magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik.
3, Az elkészített gyümölcslé hűthető acéltartályokba kerül.
4, A bor erjedése oxigéntől elzárt környezetben, hidegen történik, így a gyümölcs termeszétes, friss ízvilága (és vitamintartalma) a borban is magmarad.
5, Többszöri átfejtéssel a bor letisztul, majd ezt követően palackozásra kerül. Gyümölcsboraink hozáadott aromát, színezéket nem tartalmaznak.
Eper-Őszibarack
A magas cukortartalmú epernek köszönhetően egyedállóan zamatos, friss gyümölcsbor. Íze és illata tökéletes harmóniában van, igazi ínyenceknek ajánljuk.
Mokos Gyümölcsborok
Gyümölcsboraink 100% saját termelésû gyümölcsbõl készülnek, a klasszikus (szõlõbõl készülõ) borokhoz hasonló technológiával.
A készítés folyamata:
1, Kiemlelkedõen fontos, hogy a gyümölcs az optimális érettségi szakaszban kerüljön szüretelésre, ennek érdekében a gyümölcsök érettségi állapotát a szüretet megelõzõ idõszakban naponta ellenõrizzük.
2, A gyümölcs szüretelésre kerül, majd azt a lehetõ leggyorsabban beszállítjuk a gyümölcsfeldolgozóba. Itt a gyümölcsök mosása, magozása a szüretet követõen 20 percen belül megtörténik.
3, Az elkészített gyümölcslé hûthetõ acéltartályokba kerül.
4, A bor erjedése oxigéntõl elzárt környezetben, hidegen történik, így a gyümölcs termeszétes, friss ízvilága (és vitamintartalma) a borban is magmarad.
5, Többszöri átfejtéssel a bor letisztul, majd ezt követõen palackozásra kerül. Gyümölcsboraink hozáadott aromát, színezéket nem tartalmaznak.
Barrique Meggybor
2014 év gyümölcsbora a IV Nemzetközi Gyümölcskészítmények Verseny alapján! Egy év tölgyfahordós érlelés füstös ízvilággal gazdagította a meggy gyümölcsösségét.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.