Árpád Champion Dupla Ágyas Körte 40% 0,5 díszdobozban

19 990 Ft

A CHAMPION Dupla Ágyas Szilva Pálinka egyedi limitált csomagolásban, hófehér fa dobozban, certifikációval.

E termékcsalád a minőség és kiválóság elismerését hordozza magán. A név utal arra, hogy a benne lévő pálinkák a jó között is a legjobbak. A Champion díj az Országos pálinka versenyen nyert aranyérmes pálinkák közül, a zsűri által kiválasztott kategóriájában a legjobb aranyérmes pálinka az adott évben. Garantált minőség, különleges design, exkluzív fehér fa doboz és a főzőmester által aláírt minőséget tanúsító certifikáció.

A CHAMPION termékeinkhez egyedi hófehér fa dobozt ajánlunk, fekete bársony belső borítással. A dobozon a termékcsalád neve található feketével feltüntetve, amely a nagy kontraszt hatását kihasználva elegáns és imponáló. A dobozt rejtett mágnes zárral tudjuk becsukni. Belsejében a felső nyíló részben fekete kreatív papírból egy különleges certifikáció igazolja a termék által elnyert díjat, amelyet főzőmesterünk, Árpi írt alá.

Kellemes fűszeres, vanília illattal és nagyon intenzív virágillatokkal indító, friss és aszalt gyümölcsön ágyazott pálinka. Ízében az aszalt szilva krémessége dominál nagyon határozott gyümölcsösséggel. Rendkívül komplex, hosszú utóízű termék, melynek száraz próbája fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.

Elnyert díjak

2015 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany, Champion

2015 Magyarország Legjobb Ágyas Pálinkája

2015 Nemzeti Pálinkakiválóság 5*

2016 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany

2016 Nemzeti Pálinkakiválóság

2017 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany, Top Pálinka

 

Egység ár: 39980 Ft/liter

További információk

Kiszerelés