További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
13 990 Ft
Baron Otard az utókor szerencséjére már 1760-ban megalkotta az azóta híressé vált konyakját. A francia forradalom idején elhurcolták, ki akarták végezni, ám jóakarói kiszabadították, így a recept nem tűnt el a századok során. Mai napig a 250 éves hagyományok alapján, az akkori tudást felhasználva készül a remek VSOP. A pincékben kialakuló magas páratartalom a kitűnő alappárlatok és a francia tölgyfahordó egyaránt hozzájárul kiegyensúlyozott fűszeres ízéhez és kellemes virágos- vaníliás illatához. Nevezetes VSOP jelölésű konyakját nedves pincékben tölgyfahordókban érlelik legalább 8 évig.
Elfogyott
Kiszerelés |
---|
50 év körüli párlatok házasítása, a Maxime Trijol csúcsterméke, Cognac régió szívéből.
Hihetetlen mélység és aroma gazdagság, túlérett őszibarack, narancslekvár, vaníliafagylalt finom hullámokban, szelíd tölgy, kitűnő strukturáltság, a beltartalomhoz illő dekanter.
Andalúziából származó, rendkívül gazdag utóízzel rendelkező, különleges Solera eljárással készülő jerez-i brandy. 12 évet tölt amerikai, fehér tölgyfa hordóban, majd néhány hónapos utóérlelés következik -ugye kitalálják- természetesen Pedro Ximénez sherry-s hordókban.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.