Bols Triple Sec 0,7 38%

5 190 Ft

Bols likőrök

A Bols likőrök valódi aromából nyert ízesítéseik rendkívül sokfajták és szín valamint íz tekintetében is egyedülállóak. Egy profi mixernek mindig szüksége van új termékekre, új ízekre erőteljes és tiszta színekkel! Ez az amiben a Bols mindig is igyekezett élen járni és nem véletlen, hogy szlogenjéül is a “Real Shakers Have Bols”-t választotta. A több mint 20 féle termék egységes arculatával családot alkot.

A Bols Európa legősibb vállalatai közé tartozik: 1575-ben alapították. A multinacionális cég fő profilja a szeszesitalok gyártása, illetve forgalmazása. Legismertebb termékei a likőrök. A Bols Amsterdam, mely mára már gyűjtőnévvé vált, a Bols termékeit fogja össze, és egyben utal az italok eredetére: Amszterdamra, ahonnan egykor minden indult és melyre a mai napig büszkén emlékezik a cég.

Előnyök:

-Könnyített üveg: a használata kevésbé terheli meg a csuklót, folyamatosabb, gyorsabb munkát tesz lehetővé.

-Törésállóbb üveg: egyszerű flair elemek könnyedén kivitelezhetők.

-Csúszásgátló bordázat: csökkenti a kézből való kicsúszás veszélyét, szabadabb üveghasználatot biztosít.

-UV reagens ízmegjelölés az üveg nyakán: az ízek megkülönböztetése könnyebbé vált és látványos megjelenése van a bárban.

-Standard kiöntőt lehet vele használni

“Bols Amsterdam 1575” megjelölés: egy védjegy amely a Bols termékein szerepel és garancia az 1575-től szerzett tapasztalatra és ebből származó minőségre.

Elfogyott

Cikkszám: 61040 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés