További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
10 990 Ft
A frissen betakarított szeder és málna 100%-ban természetes aromáját adták hozzá a London Dry Gin-hez, így alkották meg a Bombay Bramble-t, hozzáadott cukor vagy aroma nélkül. Az 1984-ben létrehozott The Bramble modern, lenyűgöző, vörös színű gin, természetes bogyós aromákkal, tökéletes színes koktélok készítésére, amelyek minden bizonnyal lenyűgözőek.
Kiszerelés |
---|
A Whitley Neill egy díjnyertes angol ginlepárló család, akik 1762 óta készítenek párlatokat és napjainkban a család 8. generációs tagja, John Neill vezeti. Első gyerekkori találkozása a ginnel a palackok gyűjteményének felfedezése volt a nagymamája házánál a lépcső alatt.
“Kíváncsi voltam, és vágyakoztam arra, hogy többet megtudjak erről a titokzatos folyadékról, amelyet a családom 1762 óta készít” – vallja be. “Nagymamám szakértői útmutatása alapján megtanultam, hogy azáltal, hogy a borókabogyó ízét más-más ízekkel és aromákkal házasítjuk, az íz jelentősen megváltozhat. És számomra ez volt a vonzerő. Olyan voltam, mint egy alkimista és attól a pillanattól kezdve arra törekedtem, hogy olyan gin keverékeket hozzak létre, amelyek megőrzik a családom hagyományait, de mégis valami egzotikusabb, enigmatikusabb és rejtélyesebb dolgot hozok létre általuk”.
A Birmingham közelében készülő Whitley Neill egy 100%-ban gabona alapú gin, amelyet eltérő kiadásaiban más és más fajta botanikumokkal influálnak, majd együtt párolnak le egy hagyományos rézüstben, amely több mint 100 éves és Constance-nek hívják.
Csak a legtisztább vizet használják, és az alapnövények mindegyikét gondosan választják meg annak biztosítása érdekében, hogy az elkészült italok a legmagasabb minőségűek legyenek. A cég mottója, miszerint a “Whitley Neill Angliában készült és Afrika ihlette” egyértelműen rámutat arra, honnan származhatnak a felhasznált növények. A különlegességek mellett, mint az egres és a baobab gyümölcs, nem maradnak el a gineknél tradicionálisan használt botanikumok sem, mint például a boróka, a koriander, a citrom-, és narancshéj, az angyalgyökér, a kasszia stb.
A rózsaszín palackos kiadást a spanyol citrusligetek ihlették – ibériai rózsaszín grapefruittal készült. Botanikumai: Ibériai rózsaszín grapefruit, boróka, koriandermag, édes narancs, citromhéj, kassziafa kérge, illatos nőszirom gyökértörzse, angyalgyökér, lime virágok, citromfű, szegfűszeg, kamilla.
Boróka, egy 1769-es alap recept alapján, + fehér húsú őszibarack
A Gordon’s White Peach gin 0,7 37,5%: Kissé száraz, édeskésen fanyar érzet amit az első kóstolásakor megtapasztalhatunk. Ez az ital alapvetően az ellentétek vonzása. Őszibarackos, almás, banános, mangós, kicsit körtés is – azaz szinte meghatározhatatlan a sokféle gyümölcsös aroma, amelyek a sokadik kóstoláskor érezhetőek.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.