További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
4 190 Ft
Boru Trinity 3×0,2:
Ír vodka specialitás az egekig tornyozva.
A doboz tartalma: 200ml Boru vodka (négyszeres lepárlással, tölgyfaszenes szűréssel), 200ml narancsos vodka, 200ml citromos vodka (Boru vodka természetes ízesítőanyagokkal).
Elfogyott
Kiszerelés |
---|
Az 1800-as évek végén a svéd vállalkozó és iparos, Lars Olsson Smith új technológiát mutatott be a vodka készítésére. Bár a svéd vodkagyártás ekkor már 400 éves hagyománnyal bírt, ez a folyamatos lepárlás techológia forradalmasította a svéd vodkagyártást, tökéletes tisztaságot, sokkal lágyabb, harmonikusabb ízt eredményezett. A vodka királya ezek után elnevezte az új italt: Az Abszolut Tiszta Vodka (Absolut Rent Brännvin), majd bejegyeztette a márkanevet 1879-ben. Ezzel az Absolut vodka sikertörténete elindult.
A kiváló minőségű termék és a díjnyertes marketingötletek hozzájárultak ahhoz hogy az Absolut vodka ma a világ egyik legnagyobb szeszesitala lett. Kínálatunkban a hagyományos íz mellett több ízesített változata is megtalálható: citrom, málna, mandarin … stb.
A Danzka Vodka lágy, aromás vodka egy leheletnyi gyümölcsös ízhatással. 100 %-ig dán búzából készül, egy 0,7 l-es üveg vodka előállításához közel egy kiló gondosan válogatott búzára van szükség. A Danzka Vodka a folyamatos – több, mint százszoros – lepárlási eljárásnak köszönheti tisztaságát. A gyártás Dánia legrégebbi, több, mint 150 éves tradícióra visszatekintő lepárlóüzemében történik. Ajánlható jéghidegen vagy keverve, bármilyen koktél vagy longdrink alapanyagaként.
2001-ben egy 12 fős expedíció a jég fogságába esett a Déli sarkon. Míg a felmentő seregre várakoztak, vodkával tartották a lelket magukban. Ekkor jött az ötlet, hogy szervezzenek egy expedíciót Szibériába. Így is lett, a 2003-as expedíció nem várt sikerrel zárult, a vastag jégréteg alól egy meglepően jó állapotban lévő mamut került elő. Ennek a felfedezésnek az emlékére a felfedezők egyike, Frederik Paulsen megalkotta a Mamont vodkát. A vodka az Altáj hegység lábánál lévő lepárlóban készül szibériai fehér őszi búza és a tiszta hegyi patakok vizének felhasználásával. A hatszoros lepárlás után cédrusdió párlatot adnak a vodkához, majd a kész italt nyírfaszénen szűrik át, ennek köszönheti tökéletes ízét. Alkoholtartalom: 40%
A Mamut agyar formájú üveg ötletes geg az alkotóktól.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.