Eagle Rare 10 éves Bourbon Whiskey 0,7 45%

21 990 Ft

Az Eagle Rare whiskey-t eredetileg a Seagram adta ki 1975-től. 1989-ben egy családi whiskeygyártó, a Sazerac vette meg a márkát, és ma már a Buffalo Trace lepárlóban gyártják. Egy igazi kis szériás bourbon whiskey, amelynek csak single barrel palackozásai jelennek meg, vagyis mindig csak egy hordót palackoznak le, nem keverik egymással az egyes érleléseket. Így mindegyik kiadásnak megvan a saját egyedi karaktere, mindegyik egy kicsit más.

Az Eagle Rare 10 évig érlelt itala egy nemzetközileg elismert prémium bourbon, amelyet már számos nagy presztízsű versenyen díjaztak. Nyert már több aranyérmet a San Francisco World Spirits Competition, és az International Wine & Spirits Competition megmérettetésen (legutóbb 2014-ben) is. Az Eagle Rare egy sima mégis komplex ital, nagyon hosszú utóízzel, amely egy egészen intenzív bourbon-élményt ígér.

Illatolva rendkívül összetett, vajkaramella, narancshéj, gyógynövények, méz, bőr és sok-sok tölgy, ízében pirított mandula, a háttérben pekán, és gazdagon kakaó.

Egység ár: 31414 Ft/liter
Cikkszám: 96451 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés