Champagne Armand de Brignac Gold Brut 0,75 díszdobozban

179 500 Ft

Armand de Brignac Champagne Gold Brut 0,75

Az üzletünkbe betérõ vásárlók elámulva Champagne választékunkon, gyakran megkérdezik: melyik a legjobb?
Nehéz erre választ adni, hiszen az orosz cárok a Louis Roederer Cristal-t favorizálták, a Forma-1 gyõztese Mumm Cordon Rouge-ban fürdik, az Oscar Gálán Moet&Chandon-t locsolnak, Marilyn Monroe minden reggel Piper Heidsieck-et kortyolt, James Bond pedig Bollinger-t csalta Dom Perignon-nal (vagy fordítva).

Ezek után a mértékadó és egyetlenként elismert Fine Champagne Magazin egy 2010-es vakteszten a XVIII. század óta pezsgõkészítéssel foglalkozó Cattier család Armand de Brignac pezsgõjét hozta ki gyõztesnek. Pedig a bevezetõben felsoroltak mindegyike képviseltette magát.

Ezek után, melyik a legjobb?

Az amerikai könnyûzene üdvöskéi, Rihanna, vagy éppen Jay-Z (aki egy 2006-os klippjében elég bicskanyitogató módon tol félre egy Roederer Cristal-t a Gold Brut kedvéért), Usian Bolt, a jamaicai rakéta, a Boston Bruins hokijátékosai, Leonardo DiCaprio, Don Johnson amerikai multimilliomos (aki nemrég 12 óra alatt 15 millió dollárt nyert különbözõ kaszinókban), mindannyian az Armand de Brignac-ra voksolnak.

Maga a pezsgõ halvány citromos színvilágú, gyümölcsössége erõteljes frissességgel bír, klasszikus, kiegyensúlyozott és hosszantartó íz világgal kápráztat, és persze az óriási pikk ásszal díszített aranyszínû, fiatalos palackkal.

Különös pikantéria, hogy a Rue de Dom Perignon 11 szám alatt vásárolható meg Franciaországban.

Budapesten pedig az Italdepo szaküzletében (1194 Hofherr Albert 89.)

 

Egység ár: 239333 Ft/liter

További információk

Kiszerelés