Chivas Regal whisky 12 éves 0,7 fém díszdobozban

11 990 Ft

A Chivas Brothers legnépszerűbb whiskyfajtája. A 12 éves érlelési folyamat, valamint a több mint 30 fajta alapwhiskyből összeállított keveréknek köszönhetően méltán számít a világ legkedveltebb prémium whiskyjének.

A maláta és gabona whiskyk tökéletes harmóniájának köszönhető a telt íze, karaktere, amely a XIX század végi első készítéstől kezdve napjainkig állandó, és a mindenkori keverőmester szakértelme és kiváló érzéke a garancia az állandóságra a következő évszázadokban is.

Szín: Arany, borostyán-sárga Illat: Gazdag, a tavaszi gyümölcsök illatvilágát ötvözi a lágy édeskés nektárillattal Íz: lágy, telt alma és édes virágízek jellemzik, lágy, száraz dióízben végződik.

Chivas Limited Edition torta receptje:

Hozzávalók (16-18 szelet): 23 cm átmérőjű; csokis tortapiskóta harmadolva, 30 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 10-15 dkg minőségi étcsokoládé (min. 60-70% kakaótartalommal), 10 dkg méz, 1/2 grapefruit kifacsart és átszűrt leve, 0,5 dl Chivas Regal whisky.

Elkészítése: legelőször megkenjük a tortaszeleteket mézzel. A vajat a porcukorral habverő gép segítségével kihabosítjuk, amíg meg nem nő a térfogata és levegős, világos színű nem lesz. Ez alatt a csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd visszahűtjük 30ºC-ra. A csokoládét állandó kevergetés mellett beleöntjük a vajkrémbe és „egynemesítjük”. Ehhez hozzákeverjük a whiskyt, majd ezután a grapefruit átszűrt levét is. A krémet egyenlő arányban elosztjuk úgy, hogy a piskóták közé és a torta tetejére, szélére is jusson. Saját krémjével díszítjük.

És ne felejtsük el mellé kínálni a társaság italát is, a jéghideg Chivas Regal whiskyt!

 

 

Egység ár: 17129 Ft/liter

További információk

Kiszerelés