További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
1 390 Ft
Choya Extra Years Umeshu:
Hagyományos eljárással készülő, gyümölcságyon érlelt, japán UME gyümölcs likőr 17% alkoholtartalommal. Az édes ital alapjául szolgáló ume gyömölcsöt “japán szilvának” szokták nevezni, igazából egy átmenet a sárgabarack és a szilva között.
Kiszerelés |
---|
Ha ellátogatsz a Magas-Tátra hegyei között megbúvó menedékházak valamelyikébe, mindegyikben megkínálnak majd különleges, étvágyfokozó specialitásukkal: alkoholtartalmú forró teával, amelyet tátrai gyógynövényekből főznek. Ha megpróbálnánk a TatraTea ízvilágát és aromáját leírni csodálatos ízélménytől fosztanánk meg! Fogyaszthatod tisztán, hűtve, vagy jéggel. Ellenben az igazi zamatát akkor érzed meg, ha 1,5 dl forró vízet, vagy teát öntesz 0,5 dl TatraTea-ra. Továbbá, nagyszerű alapot biztosít kevert hosszú italok készítéséhez, akár kólával, tonikkal, sprite-tal, vagy teával társítod is, egy szelet citrommal megbolondítva. Engedd szabadon a fantáziádat!
Tatratea 52% – Az Eredeti
Palackonként 52%-os alkoholtartalommal kínáljuk. Ez a tealikőrök egy kifinomult, különleges szeszesitala, amely gabonaszesz, cukor, gyógynövények és teák kivonata, gyümölcslikőrök és esszenciák felhasználásával készült.
Az első, eredeti tea-alapú szeszesital Szlovákiában.
2003-ban öltött végre testet az ötlet, amikor elkezdtük a TatraTea gyártását.
Mintegy évnyi fejlesztést követően 2004-ben került piacra a TatraTea 52% Original.
Olyan sikere lett, hogy mára már Szlovákia nemzeti italaként tartják számon.
Különleges, aromamentes francia bodzalikőr.
A St-Germain francia kézműves bodzalikőr, melyhez a mai napig kézzel szedik a virágokat a francia Alpokban. Évente mindössze pár hét alatt szüretelik a következő esztendő St-Germain készletének termését és aztán nem vásárolnak más tájegységről bodzavirágot. Épp ezért minden egyes üveg számozott és szerepel rajta az év, amikor a készítéséhez szükséges szirmokat begyűjtötték. Ez a likőr lassan, nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszálva készül, hagyományos francia procedúrával. Megalkotásában hatalmas szerepe volt a találékonyságnak, ugyanis a sajtolással a virágok sajnos túlzottan megkeserednek, a fagyasztás során pedig elveszítenék komplex ízüket. A több mint 100 éve kikísérletezett tradicionális eljárással azonban, a kis virágok megőrzik ízüket. A törékeny szirmok a leszedés után egy közeli faluban kerülnek lepárlásra, ezzel a gondosan kidolgozott módszerrel, hogy végül egy tökéletes, friss, kifinomult likőr formájában élvezhessük a magával ragadó ízeket.
A St-Germain kiváló koktélalap. Leggyakrabban pezsgővel, szódával és citrommal keverik, de pezsgő helyett remekül helytáll a száraz fehér vagy rozé bor is. Ha van kedvünk, bátran kísérletezzünk, mert a bodza mellé remekül illenek a piros bogyós és a trópusi gyümölcsök, mint a grapefruit vagy a gránátalma. De a menta vagy a bazsalikom is kiválóan passzol, és akkor még nem is szóltunk a klasszikus alma, körte párosítási lehetőségekről.
forrás: art deco glamour
Tatratea 42% – Őszibarack és fehér tea likőr
A Tartatea 42% Peach & White egy különleges tea alapú gyógynövény likőr, amely kizárólag természetes összetevőkből készült.
Egyedülállóan tiszta gabonaszesz, első osztályú fehér tea, az alpesi gyógynövények természetes kivonatai, gyümölcskivonatok és párlatok, valamint a kristálytiszta tátrai forrásvíz alkotja.
A Peach & White csodálatos gyümölcstea aromájáról ismert, amely a hozzáadott fehér tea és barack kivonatoknak köszönhető.
Erős, elegáns és úgy sodor magával, hogy hálás vagy a pillanatért, amelyet e páratlan íz élménnyel tölthetsz.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.