Courvoisier Emperor konyak díszdobozban 0,7

26 990 Ft

Eredeti cognacot csak a világ egész kis részén, a franciaországi Cognac tartományban lehet előállítani. A tartomány hat különböző szőlőtermő területre osztható. Ezek a következők:

Grande Champagne, Petit Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois és Bois Ordinaires.
A legjobb minőségű szőlőbirtokok Jarnac város körül találhatók, ahol a Grande Champagne és a Fins Bois területek találkoznak. Itt alapították meg a Courvoisier cég központját. A Courvoisier kizárólag a 4 legjobb minőségű területről származó szőlőfajtákat használja a cognac előállításához, melynek eredete a napoleoni időkre nyúlik vissza. Történészek bizonyítják, hogy a Courvoisier volt Napoleon kedvenc cognac márkája, amit a híres Courvoisier márkajelzéssel, az üvegen található Napoleon figurával és a szlogennel is megerősítettek, miszerint a Courvoisier „Napoleon cognac-ja” (Le Cognac de Napoleon).

Az Emperor eredetileg Ázsiának készült, XO palackba töltött, annak minőségét közelítő termék. Bársonyos textúrájú, komplex aromájú, mély, hosszú lecsengésű  cognac. Narancsos-barackos gyümölcsösség keveredik a csokoládé és a vanília aromájával, egy csipetnyi fűszerrel. Érdemes egy XO-val összevetni!

 

Egység ár: 38557 Ft/liter
Cikkszám: 51034 Kategória: Címke:

További információk

Kiszerelés