Cognac Delamain Bonneuil Révélation 0,7L 45%

58 850 Ft

A 2020-as évtized sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életébe, ezek közül a legnagyobb egy teljesen új sorozat, a ‘Pleiade” életre hívása. A görög eredetű francia szó különleges művészi munkát igénylő alkotásokat, kollekciókat takar. A márkán belül három kollekció jelent meg 2020-ban (Elegance, Plenitude, Apogée), amelyek 2021-ben egy negyedik kollekcióval is kiegészülnek – ez a Révélation.

Bonneuil egy ősi falucska Grand Chamagne régió szívében, amely több mint három évezredes múltra tekint vissza. Ennek a falunak a dombján fekszik az a szőlőültetvény, ahol ennek a nagyon régi konyaknak az alapanyaga terem.

A hordót a Delamain egyik legkisebb pincéjében, történelmének és örökségének emblematikus helyén érlelték, amely helyileg nem, de formálisan a “Priory House” része. Ez a XIII. századi boltíves pince két dél felé néző keskeny templomablakkal rendelkezik, amelyeken a napfény éppen csak be tud hatolni. Vastag, durva faragású helyi mészkőfalai hozzájárulnak a nedvesség és a hőmérséklet ideális szintjéhez.

Egység ár: 84071 Ft/liter

További információk

Kiszerelés