Dr. Steinberger Ananászlé 0,75

1 450 Ft

Dr. Steinberger Ananászlé 0,75:
 
A hámozott gyümölcsöt teljes egészében kíméletesen feldolgozzák, hogy megőrizze értékes alkotóelemeit és rostjait is.
Az ananász A, B és C-vitamint, folsavat (vörös-és fehérvérsejtek képződéséért) , káliumot, cukrot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz. Az ananászban található bromélia enzim segíti a zsír
Az ananász (Ananas sativa) a broméliafajok közé tartozó, tőlevélrózsás növény. Terméseit a levélrozetta közepén, a száron hozza. Őshazája feltehetően Paraguay, Európába Kolumbusz Kristóf hozta be a XV. században. Az ananász édeskés, finom, lédús gyümölcs, 100 grammja 56 kcal energiát tartalmaz. Meleget és napfényt igénylő növény, termesztésének a távol-keleti országok éghajlata felel meg. Az ananászt általában hagyják a szárán megérni. Ha kellemes illata és sárgás színe lesz, szüretelik. Az ananász mérete igen változatos lehet, a 15-20 dkg-ostól egészen a több kilós nagyságig terjedhet.
Magas vitamintartalmának és a benne található bromelin nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.
Az ananász a trópusi területeken szinte mindenhol nagy mennyiségben termesztett gyümölcs. Szerencsére ma már hazánkban sem csak konzerv formájában érhető el, hanem a friss gyümölcs is kapható. Általában Costa Ricáról és Ghánából érkezik hozzánk. (Szatmári Zoltán)
 
Felbontás után hűtőben max. 5 napig
Ajánljuk: emésztés elősegítéséhez. A máj funkcióinak javításához, méregtelenítéshez, léböjthöz, fogyókúrák kiegészítője. Emésztési zavarok esetén.
Fogyasztási javaslat: általánosan reggel éhgyomorra 1,0-1,5 dl. 1 üveg 5-7 napig elegendő. Fogyókúrához, méregtelenítéshez napi 5×1,5 dl. 1 üveg 1 napig elegendő.
Összetevők: ananászlé, stabilizátor (pektin), C-vitamin
Egység ár: 1933 Ft/liter
Cikkszám: st020 Kategória:

További információk

Kiszerelés