Dr. Steinberger Homoktövis gyümölcskészítmény 0,45

2 990 Ft

Dr. Steinberger Homoktövis gyümölcskészítmény 0,5:

Gyümölcstartalom min. 99%. 500mg természetes c-vitamin 100 ml-ben.

A Homoktövis 500 Plus édesítés nélküli gyümölcskészítmény a homoktövis jellemző fanyar ízével.
Önmagában italként, édességek ízesítésére, alkoholmentes italok összetevőjeként, zselék vagy gyümölcskompótok alapjaként. Müzlihez vagy joghurthoz is adható.

A homoktövis álbogyójában igazoltan a következő fiziológiailag hatékony anyagok fordulnak elő: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl. likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, po­li­fenol-összetevők, ásvá­nyi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co). A homoktövisnek rendkívül erős antioxidáns hatása van.

Gyakoribb terápiás felhasználási terü­letei: influenza-járvány, gyomor- és nyombélfekély, bőrsérülések, égési sebek, felfekvés, a májat védi-regenerálja, szív- és érrendszer védelme, tüdőbetegségek kezelése, zsírbontás (fogyókúrához ajánlott).
Magas C-vitamin tartalmai miatt a meghűléses, tipikus „téli betegségek” kiváló legyőzője. A műtétek utáni lábadozás során és a fertőző betegségek alatt remekül segíti a felépülést.
A megelőzésben is fontos szerepe van, hiszen növeli a szervezet védekezési hatékonyságát.
A száraz, berepedezett, gyulladt bőrre is jótékony hatással van, mert hámosító, gyulladáscsökkentő hatása is jól ismert.
A homoktövis hazánkban is védett és őshonos növény, melynek hatását már az őskorban felismerték. A homok aranyának is nevezik, hiszen kiterjedt gyökérszerkezet miatt kiválóan alkalmas talajmegkötésre, valamint vitamingazdagsága miatt számtalan betegség gyógyítója. 100 g friss homoktövis kb. 450 mg C-vitamint tartalmaz.

TIPP!

Langyos teáját citrom helyett
ízesítse homkoktövis lével!

 

Egység ár: 6644 Ft/liter
Cikkszám: ST018 Kategória:

További információk

Kiszerelés