Dr. Steinberger Vitesse – A szív egészségéért 0.75

1 590 Ft

A szív egészségéért 0.75:
Káliummmal, magnéziummal és galagonya kivonattal dúsított vegyes gyümölcslé, direktlé, hozzáadott cukor nélkül, kizárólag a gyümölcsökben természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Hétféle értékes gyümölcsből készülez a különleges, magas minőségű Dr. Steinberger lé. Az egészséges szívműködés elősegítésére a gyümölcslevet káliummal és magnéziummal dúsítják. Mindkét ásványianyag nélkülözhetetlen a szívizmok megfelelő működéséhez és teljesítőképességéhez. A kálium a normális vérnyomás fenntartásához is hozzájárul.Napi 150ml fedezi a napi ajánlott bevitel 23%-át mind káliumból, mind magnéziumból. 150ml 10mg galagonyakivonatot tartalmaz.Szívünk egy nagyteljesítményű motorhoz hasonlóan naponta csúcsteljesítményt nyújt. Nyolcvan-, kilencven-, akár százezerszer is ver fáradhatatlanul a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a szívizom erősebb fizikai vagy lelki terhelés esetén is megbízhatóan működjön elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás megfelelő mennyiségű kálium és magnézium bevitelével.
Összetevők:
almalé, fehérszőlőlé, almavelő, csirinojóvelő, fekete berkenyelé (arónialé), tőzegáfonyalé, káliumcitrát, magnéziumcitrát, galagonyakivonat (4:1)
100ml fedezi mind káliumból, mind magnéziumból a napi szükséglet 15%-át.

Elfogyott

Cikkszám: st032 Kategória:

További információk

Kiszerelés