Fütyülős Aszalt Gyümölcs Ágyas Pálinka 0,46

3 990 Ft

A Fütyülős  Magyarország egyik legdivatosabb és legdinamikusabban növekvő márkája, mely rövid belül a fiatalok kedvencévé és az éjszakai élet meghatározó szereplőjévé vált. Sikerének titka, hogy folyamatosan mozgásban van, és mindig tud újat mutatni, így 2011 májusában a Fütyülős egy ágyas pálinkasorral bővíti kínálatát.

A Fütyülős új pálinkáinak készítésénél 1 liter pálinka készítéséhez átlagosan 10 kg egészséges, érett magyar gyümölcsöt használnak fel, majd a lepárlást követően a gyümölcspálinkák 3 hónapon át gyümölcságyon érlelődnek. A szilva ágyas pálinka esetében friss szilvaágyra öntik a pálinkát, az aszalt szőlő ágyas pálinkákat mazsola ágyon érlelik, az aszalt gyümölcs ágyas pálinka pedig kajszibarack, feketecseresznye, szilva, mazsola, és alma vegyes aszalt gyümölcságyon nyeri el telt, gyümölcsös ízét.

A Fütyülős ágyas pálinkasorozat különlegessége, hogy az érlelésnél használt gyümölcságyból néhány szem gyümölcs az itallal együtt a palackba kerül, ami már a palackban gazdagítja tovább az italt gyümölcs ízekkel. Fogyasztáskor a pálinkát gyümölccsel együtt fogyasztva 100%-ig természetes gyümölcsízeket élvezhetünk.

Egység ár: 8674 Ft/liter

További információk

Kiszerelés