További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
4 150 Ft
A citrom likőr igazi olasz specialitás. Egy kiadós étkezés után elősegíti az emésztést, de long drinkként colával, tonikkal vagy fagylalthoz is kiváló. Fogyasztása jéghidegen javasolt!
Kiszerelés |
---|
A Coloma kávélikőr érdekes módon az egyetlen kávélikőr Kolumbiából, a legmagasabb minőségű kávék hazájából. A Coloma rum saját birtokán, a legmagasabb minőségű arabica kávéból készül. Akár jégre töltve, akár különböző vodka alapú koktélok, akár cappuchino-k, latte machiato-k alapanyagaként is kitűnő választás.
24% színtelen kókusz likőr. A Bols Európa legősibb vállalatai közé tartozik: 1575-ban alapították. A multinacionális cég fő profilja a szeszesitalok gyártása illetve forgalmazása. Legismertebb termékei a likőrök; jelenleg 23 féle tartozik a portfóliójába és forgalma alapján harmadik a világ likőrgyártói között. Kiváló minőségű likőrjeit önmagában fogyasztva, jéggel, vagy koktél alapanyagként ajánlja.
Különleges, aromamentes francia bodzalikőr.
A St-Germain francia kézműves bodzalikőr, melyhez a mai napig kézzel szedik a virágokat a francia Alpokban. Évente mindössze pár hét alatt szüretelik a következő esztendő St-Germain készletének termését és aztán nem vásárolnak más tájegységről bodzavirágot. Épp ezért minden egyes üveg számozott és szerepel rajta az év, amikor a készítéséhez szükséges szirmokat begyűjtötték. Ez a likőr lassan, nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszálva készül, hagyományos francia procedúrával. Megalkotásában hatalmas szerepe volt a találékonyságnak, ugyanis a sajtolással a virágok sajnos túlzottan megkeserednek, a fagyasztás során pedig elveszítenék komplex ízüket. A több mint 100 éve kikísérletezett tradicionális eljárással azonban, a kis virágok megőrzik ízüket. A törékeny szirmok a leszedés után egy közeli faluban kerülnek lepárlásra, ezzel a gondosan kidolgozott módszerrel, hogy végül egy tökéletes, friss, kifinomult likőr formájában élvezhessük a magával ragadó ízeket.
A St-Germain kiváló koktélalap. Leggyakrabban pezsgővel, szódával és citrommal keverik, de pezsgő helyett remekül helytáll a száraz fehér vagy rozé bor is. Ha van kedvünk, bátran kísérletezzünk, mert a bodza mellé remekül illenek a piros bogyós és a trópusi gyümölcsök, mint a grapefruit vagy a gránátalma. De a menta vagy a bazsalikom is kiválóan passzol, és akkor még nem is szóltunk a klasszikus alma, körte párosítási lehetőségekről.
forrás: art deco glamour
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.