Gere Frici gyöngyözőbor (rosé) 0,75

2 400 Ft

GERE FRICI 2011-2021

 

A 2011-es év megajándékozott minket egy remek évjárattal. A 2010-es „szomorú” év után 2011-ben a sok napsütés a robosztus nagy vörösborok megszületésének kedvezett.

 

A könnyed borok megalkotásához egy megfelelő, korai szüreti időpont megválasztására volt szükség.

 

A Frici második kiadása is magán hordozza a 2011-es évjárat sajátosságait. Egy korai szürettel Medoc Noir, és Pinot Noir házasításából született meg a bor. A Pinot Noirnak is köszönhetően a tavalyihoz képest mélyebb szín, lendületes ropogós savak és jóval gazdagabb íz világ jellemzi, mit egy évvel idősebb testvérét. Összetett illatában az érett földieper és a málna dominál, mely a friss grapefruit és a rózsa csodálatos illatával találkozik. Ízében mindez kiegészül a ropogós cseresznye élményével, és a játékos buborékok szórakoztató simogatásával. Lecsengésében is a cseresznye és a frissítő citrusok dominálnak.

A Frici harmadik kiadása is magán hordozza a 2012-es évjárat sajátosságait. Egy korai szürettel Medoc Noir, és Pinot Noir házasításából született meg a bor. A Pinot Noirnak is köszönhetően a tavalyihoz képest mélyebb szín, simogató savak és  gazdag gyümölcsös íz világ jellemzi.

Összetett illatában az érett földieper és a málna dominál, mely a friss grapefruit és a rózsa csodálatos illatával találkozik. Ízében mindez kiegészül a ropogós cseresznye élményével, és a játékos buborékok szórakoztató simogatásával. Lecsengésében is a cseresznye és a frissítő citrusok dominálnak.

 

A Frici név is a bor vidám
karakterére, valamint az olasz
Frizzante típusú borok hangulatá-
ra utal.
Készült korlátozott palackszámban.

Egység ár: 3200 Ft/liter
Cikkszám: k0074 Kategóriák: , ,

További információk

Kiszerelés