Glenlivet Tasting Pack 3×0,2L (40%, 40%, 43%)

19 990 Ft

A Glenlivet most lehetőséget ad arra, hogy egyszerre élvezhessük a 12, 15, és a 18 éves whiskyket, ebben a szép szettben.
Glenlivet Malt 12 éves:
A The Glenlivet Skócia egyik leghíresebb és legfinomabb egyféle malátából készülő 12 éves whiskyje. Nevét a törvény által elsőként működési engedélyt kapott Highland Distilleryről kapta, az első Speyside-i whiskyk egyike. Napjainkban, ahogy a kifinomult whiskykedvelők tábora növekszik, egyre kedveltebbek a single malt whiskyk is, így a The Glenlivet is egyre elterjedtebb szerte a világon, és Magyarországon is. A közel 200 éves múlttal rendelkező lepárló a külcsínre éppen úgy ad, mint a belbecsre. Trópusi gyümölcsök, finom fűszerek, tölgy, karamell és mogyoró kényeztet.
Glenlivet Malt whisky 15 éves:
A 15 éves változat igazi különlegessége, hogy a párlatot francia limuzintölgy hordókban érlelték az érlelés végén, aminek a nyomai minden jellegében felfedezhetőek. Az illatában mogyorós, fűszeres jegyeket találunk, feketebors fedezhető fel benne. A színe sötétebb, mint a 12 évesnek, borostyánra emlékeztet. Íze gazdag, parfümösen édeskés, az illatában felfedezhető mogyoró is fellelhető a háttérben. Az utóíze nagyon gazdag, tele barackkal, karamellel, fahéjjal.
A dobozon sorakozó aranyérmek rangos nemzetközi versenyek elismerései.
Glenlivet Malt whisky 18 éves:
18 éven keresztül, a tökéletességig érlelt verzió sötétebb színnel, mélyebb, karakteresebb illatokkal.
Sötét arany szín, mély, telt, édeskésen fűszeres illat. Az íze az illatához hasonlóan komplex, minden durva, “kilógó” íz nélkül. Az utóíze érezhetően fűszeres, és tölgyfás jegyekkel.

 

 

Elfogyott

További információk

Kiszerelés