Godet Gastronome XO Organic Cognac 0,7l díszdobozban

31 999 Ft

1838-ban Augustin Godet először készítette el a Gastronome kiadást – egy rendkívül száraz konyakot -, amely ideális az emésztés elősegítésére. 5 generációval később, 2016-ban, az éghajlatváltozás és a környezeti kihívások korában a három Godet testvér úgy döntött, hogy a Gastronome-ot teljesen organikus konyakká teszi. Az ökológiai gazdálkodás garantálja a mesterséges komponensektől mentes alapanyagokat. Megőrzi bolygónkat a szennyezés csökkentésével egy szebb holnap érdekében.

Érzéki és mindig kicsit megfoghatatlan – ez a Godet stílus.

Bonaventure Godet, egy holland sókereskedő La Rochelle-ben telepedett le a 16. század második felében és az első olyan “holland égetett borok” kereskedői közé tartozott, amelyek az elkövetkező évszázadok során annyira keresettek lettek és a konyak elődjének tekinthetők.

15 nemzedékkel később ugyanazon a helyen folytatja ugyanaz a család a mesterségét a természet kincseinek párlattá alakításáért. Az egyedülálló pinceszerű környezetben, az Atlanti-óceán nedves és sós levegőjében a Godet-ház hordóit a közeli óceán titkos összetevőként táplálja, amelyek kifinomult és egyedi konyakokat szülnek.

Egység ár: 45713 Ft/liter
Cikkszám: 57369 Kategória:

További információk

Kiszerelés