Grey Goose 1,5l 40% Vive La Nuit LED-es kiadás

33 500 Ft

A Grey Goose vodkával a franciák megmutatták a világnak, hogy Cognac régió nem csak elsőrendű szőlőiről híres, hanem gabonájáról is. A Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben lepárolt luxusvodka díjak sokaságát hozta az elmúlt évek során Franciaországnak.

Díjak és elismerések :

• A luxus márkákat vizsgáló Luxury Brand Status Index felmérése alapján a Grey Goose nyerte el a premium vodkák között az 1. helyezést. (Részleteket ld. fenn)

• 2006-ban a a Grey Goose-t a Marketwatch magazin egyszerűen „az év legjobb szeszes ital márkájának” nevezte. Az évenként kiosztásra kerülő Marketwatch Piacvezető Díjat (Marketwatch Leader Awards) az Amerikai Egyesült Államok ital-iparágának vezető véleményformálói szavazták meg a Grey Goose számára. • A Márkák Bajnokságának (Brand Champions) nyertese 2004-ben

• Már a gyártás első évében, 1998-ban „a világ legfinomabb vodkájának” nevezi a Chicago-I Ital Tesztelő Intézet (Chicago Beverage Testing Institue)

•Ugyanebben az évben (1998) elnyerte a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina díját San Francisco-ban.

Ennek a korlátozott darabszámú szériának a jellemzője, hogy a palack alján igy apró LED-es világítás szolgáltatja a hangulatot.

Egység ár: 22333 Ft/liter
Cikkszám: 151672 Kategória: Címke:

További információk

Kiszerelés