Grey Goose Ducasse Extraordinary Vodka 0,7 fa díszdobozban

28 990 Ft

A Grey Goose vodkával a franciák megmutatták a világnak, hogy Cognac tartomány nem csak az elsőrendű szőlőből készülő borpárlatról híres, hanem kiváló gabonájáról is (abba most nem mennék bele, hogy van világhírű szőlővodkájuk is, ez a Ciroc). A Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben lepárolt luxusvodka díjak sokaságát hozta az elmúlt évek során Franciaországnak. A Grey Goose titka a tökéletes alapanyagon kívül abban áll, hogy a lepárlás folyamán minden egyes lefőzendő adagot szigorúan ellenőriznek a pincemester, Francois Thibault szakértelmével és vezetése alatt. A Grey Goose így nyeri el egyedi, kizárólag rá jellemző frissességét és természet adta tisztaságát, mely méltán emeli a Szürka Ludat a világ legfinomabb vodkái közé.

 

A Ducasse egy teljesen más irányt mutat, hiszen a gabonát pörkölik, pirítják, ennek hatására étkezés végén, kávé mellé javasolt fogyasztani. Francois Thibault mellett Alain Ducasse a keresztapa, aki több Michelin-csillagos étterem vezetője, így hihető az ajánlás.

 

Illatában friss vanília, meleg briós, lágy karamell, pirított mandula, keserű csokoládé, pörkölt kávé, íze kristálytiszta, lágy, édes jegyekkel, hosszú, bársonyos lecsengéssel.

Egység ár: 41414 Ft/liter

További információk

Kiszerelés