Havana Club 7 éves rum 40% 0,7 díszdobozban, pohárral

11 490 Ft

Tradicionális tölgyfahordós érlelési metódus alapján, kizárólag cukornádból készülő eredeti kubai rumcsalád. A HAVANA CLUB rum 1878 óta készül az eredeti recept szerint, minőségére a kubai állam védjegye a garancia, melyet ott találunk mindenegyes palackon. Kuba mikroklímájának köszönhetően, rendkívül jó minőségű cukornád terem ezen a vidéken, amely egyedülálló és utánozhatatlan ízt kölcsönöz a rumnak. A kubai eredetet a minden üvegen megtalálható garanciajegy is biztosítja. A HAVANA CLUB rum tökéletes alapanyaga olyan népszerű koktéloknak, mint például a Mojito, a Cuba Libre (mely Kuba nemzeti itala), a Planter’s Punch,a Daiquiry, Pina Colada, de természetesen tisztán fogyasztva is tökéletes élvezetet nyújt.

 

Havana Club Anejo 7 Anos. Az igazi különlegességeket kedvelőknek készítik, fogyaszthatjuk tisztán vagy jéggel, ideális egy kelleme kubai szivar kísérőjeként is.

Az Anejo 7 Anos-nak ragyogóan tiszta, mahagóni színe van. Ízének jellegzetessége, hogy felfedezhető benne a kakaó, a vanília, az édes dohány és a trópusi gyümölcsök aromája is. Az íze rendkívül intenzív, ugyanakkor könnyű is. Érezhető benne egy hosszú ideig érlelt ital érettsége, és a cukornád ízének frissessége is.

Egység ár: 16414 Ft/liter
Cikkszám: 95832 Kategóriák: , Címke:

További információk

Kiszerelés