Havana Club Anejo 7 éves kubai rum 1L 40%

12 500 Ft

Tradicionális tölgyfahordós érlelési metódus alapján, kizárólag cukornádból készülő, eredeti kubai rumcsalád. A HAVANA CLUB rum 1878 óta készül az eredeti recept szerint, minőségére a kubai állam védjegye a garancia, melyet ott találunk mindenegyes palackon. Kuba mikroklímájának köszönhetően, rendkívül jó minőségű cukornád terem ezen a vidéken, amely egyedülálló és utánozhatatlan ízt kölcsönöz a rumnak. A kubai eredetet a minden üvegen megtalálható garanciajegy is biztosítja. A HAVANA CLUB rum tökéletes alapanyaga olyan népszerű koktéloknak, mint például a Mojito, a Cuba Libre (mely Kuba nemzeti itala), a Planter’s Punch,a Daiquiry, Pina Colada, de természetesen tisztán fogyasztva is tökéletes élvezetet nyújt.

Havana Club Anejo 7 Anos. Az igazi különlegességeket kedvelőknek készítik, fogyaszthatjuk tisztán vagy jéggel, ideális egy kelleme kubai szivar kísérőjeként is.

Az Anejo 7 Anos-nak ragyogóan tiszta, mahagóni színe van. Ízének jellegzetessége, hogy felfedezhető benne a kakaó, a vanília, az édes dohány és a trópusi gyümölcsök aromája is. Az íze rendkívül intenzív, ugyanakkor könnyű is. Érezhető benne egy hosszú ideig érlelt ital érettsége, és a cukornád ízének frissessége is.

cukornád terem ezen a vidéken, amely egyedülálló és utánozhatatlan ízt kölcsönöz a rumnak. A kubai eredetet a minden üvegen megtalálható garanciajegy is biztosítja. A HAVANA CLUB rum tökéletes alapanyaga olyan népszerű koktéloknak, mint például a Mojito, a Cuba Libre (mely Kuba nemzeti itala), a Planter’s Punch,a Daiquiry, Pina Colada, de természetesen tisztán fogyasztva is tökéletes élvezetet nyújt. Havana Club Anejo Blanco A minimum két évig tartó fehér tölgyfahordós érlelési folyamat eredményeképp a klasszikus fehér rumoknál magasabb minőségi kategóriát képvisel, az érlelt rumok legtisztábbjaként átlátszó enyhén homokszínű árnyalattal rendelkezik. A koktélok ideális alapanyaga.

Elfogyott

Cikkszám: 59012 Kategória:

További információk

Kiszerelés