16.7% OFF

Havana Club Maximo rum 0,5 fa díszdobozban

599 900 Ft 499 990 Ft

A kubai rum legmagasabb szintű kifejezése – HAVANA CLUB MÁXIMO

“Soha nem lesz olyan rum, amely jobban kifejezné a kubai rumkultúrát és annak gazdag hagyományát mint a Havana Club Máximo Extra Añejo.” Don José Navarro, Primer Maestro Ronero
Különleges és páratlan – a Havana Club Máximot Kuba legfinomabb és legérettebb rumkészleteinek házasításával, valódi kézműves technikával készítette Kuba elsőszámú rummestere, Don José Navarro. Az extra-idős rumkészletek korlátozottsága miatt a Havana Club Máximo egy egyedülálló limitált kiadás. A Máximo nem más, mint a kubai rum legtisztább esszenciája.
Maestros Ronero-k generációi őrizték a kubai rumkészítés hagyományait, és tanultak alázattal elődjeiktől, hogy nagylelkűen biztosítsák a lehetőséget az utódoknak: az érlelési folyamat végén ők házasítsanak még jobb rumokat. Körülbelül 15 évre van szükség ahhoz, hogy megtanulják ezt a szakmát. A Havana Club Máximo ennek a hagyománynak legnagyszerűbb képviselője.
Havana Club Máximo Extra Añejo először a borostyán fényével varázsol el – a hosszú érlelés eredménye ez a mély árnyalat. Majd gazdag illatával, amelyben egyensúlyban van a tölgy, a füst, a friss körte és a kókuszdió. Végezetül végtelenül bársonyos, fás íze a vanília és csokoládé jegyeivel, amit tökéletessé tesz az ellenállhatatlanul fűszeres lecsengés.
A Maximo-t lezáró kristály dugóra Havana város jelképe, a Giraldilla szobor képe van gravírozva. Giraldilla egyszerre szimbolizálja a Havana Club márkát, a fővárost és az elválaszthatatlan történelmi összefonódásukat. A palack Paul Miller üvegfújómester alkotása – egyedi sorszámmal és a mester aláírásával. Elegancia és figyelem a részletekre: erről ismerszik meg a kubai művészet, ezek a jegyek ihlették az üvegfújómestert is. A Havana Máximo Extra Añejo ennek a kifinomultságnak a legtisztább megnyilvánulása. A kristály palack fa dobozba kerül, amely nem véletlenül emlékeztet minket a szivarozás világára: a Havana Club rum hasonlóan különleges helyet foglal el a kubai kultúrában, mint a szivar.
A Havana Club Máximo Extra Añejo megalkotása kivételes kaland: egyszerre egy személyes odüsszea a türelem és hit tengerén, és kultúrális utazás a kubai rumkészítés hagyományának és törénelmének vizein. A cél nem változott: a tiszta rum tökéletessége.

A Havana Club érlelőpincéinek legfinomabb és legöregebb rumkészleteiből házasított rum, a kubai rum-készítés igaz tradíciójának tisztelete jegyében: ez a Máximo. Elkészítésének különleges, lassú folyamata miatt ezek a rumkészletek nagyon korlátozottak: így válhatott a Havana Club Máximo egy kiváltképp limitált kiadássá. Mindössze 1000 palack készül évente.

Egység ár: 999980 Ft/liter
Cikkszám: 95749 Kategóriák: , Címkék: ,

További információk

Kiszerelés