Hennessy VS Les Twins Lil Beast díszdobozban 0,7L 40%

18 990 Ft

A VS (Very Special) körülbelül 40 különböző eaux-de-vie házasításából született ital. Fás és mogyorós ízvilág egy kis édességgel. Lekerekedett virágos jegyeket találunk benne bogyók, vanília és fűszerek zamataival.

 

2019 óta már több limitált kiadás is megjelent a VS verzióból, közös jellemzőjük a színes, tekintetvonzó díszdoboz és a VS kiadással azonos beltartalom.

Ez a 2022-es verzió megjelenésében és történetében egy francia ikerpár, Laurent és Larry Bourgeois munkássága előtt tiszteleg, akik táncművészetükkel megreformálták a freestyle és a hip-hop fogalmát.

Az inspiráció kölcsönös volt, a konyakházban tett látogatásuk után a Bourgeois ikrek egy táncban jelenítették meg a konyakkészítés folyamatát.

Az ír nemes, Richard Hennessy zsoldoskatonaként szolgált XV. Lajos francia király (1715-1774) haditengerészetében. Szolgálatai elismeréseként egy kis birtokot kapott Cognac városában. Családtagjai és barátai kérésére rendszeresen küldött konyakot haza Írországba. 1765-ben azután megalapította a Hennessy konyakházat, és üzletszerűen kezdett el foglalkozni a konyakkereskedelemmel. Halála után fia, James vitte tovább a családi vállalkozást, és egy jól működő konyakházat épített fel belőle. Tulajdonképpen ő hozta létre a Hennessy brandet, és ő adta a cégnek a Jas (James) Hennessy & Co nevet, amelyet a mai napig visel.

Egység ár: 27129 Ft/liter
Cikkszám: 57387 Kategória:

További információk

Kiszerelés