Jana Baby 1L (babavíz)

210 Ft

Jana Baby 1L (babavíz):

A kisbabák fejlõdésében kiemelt fontosságú táplálék- és folyadékforrás az anyatej. Azonban ha valamilyen okból kifolyólag az anya nem tudja megfelelõen szoptatni gyermekét, akkor tápszeres táplálásra van szükség, amelyhez elengedhetetlen a víz használata. Amikor a gyermek már elkezd pépes ételeket fogyasztani, akkor is nagy figyelmet kell fordítanunk a folyadékbevitelre és a megfelelõ ásványvíz kiválasztására.

A szülõk kényelmét és az elkészítés praktikumát tekintve legalkalmasabbak a forralás nélkül, felbontás után közvetlenül felhasználható vizek, melyeket azonnal kínálhatunk gyermekünknek, használhatjuk tápszer elkészítéséhez, valamint fõzéshez is.

A Jana Baby ásványvizet az Országos Közegészségügyi Intézet Vízhigiéniás Fõosztálya bevizsgálás után a kisbabák számára fogyasztásra alkalmasnak találta. Megállapította, hogy kis ásványianyag-tartalma és kedvezõ tulajdonságai miatt a kisbabáknak forralás nélkül is adható. (Felbontás után a vizet hûtõszekrényben kell tárolni, és 24 óra elteltével tanácsos felforralni!)

A minõséget garantálja, hogy a Jana szénsavmentes ásványvíz a 3000 éves, horvátországi Szt. Jana forrásból, 800 méter mélyrõl ered. A víz a forrástól egy teljesen zárt rendszeren keresztül jut el az extra tisztaságú palackozógépig, majd steril, és újrafeldolgozás nélküli palackban a fogyasztóhoz.

A Jana Baby ásványianyag-tartalma viszonylag alacsony (464,4 mg/l), ezért nem kell attól félnünk, hogy bizonyos elemek túlzott bevitele megterheli a kisbabák szervezetét. Kiemelkedõ tulajdonsága, hogy nátriumtartalma rendkívül alacsony, ugyanakkor kálciumban és magnéziumban gazdag, amely nélkülözhetetlen a csontok felépítéséhez és megszilárdulásához. Mindezek mellett mentes minden, a kisbabák számára veszélyt jelentõ, káros anyagtól (ammónium, nitrit).

 

Egység ár: 210 Ft/liter
Csomagolási egység: 6 db
Karton ár: 1260 Ft
Cikkszám: 40004 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés