Juhász Egri Cabernet Sauvignon 0,75

1 950 Ft

Juhász pince

 A cég éves szinten összesen 140 hektár területről 15.000 mázsa szőlőt dolgoz fel. Ebből 10.000 Hl bort állít elő. Termékpalettájukon megtalálható vörösbor fajták: Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir, Oportó, Zweigelt, Blauburger és Merlot, melyek kitűnő alapot képeznek az Egri Bikavér készítéséhez. Fehérborokat a Leányka, Muskotály, Olaszrizling és a Rizlingszilváni fajtákból állítanak elő. A családi pincészet jelen pillanatban 15.000 Hl tároló kapacitással rendelkezik, amiből 8.500 Hl ászokhordó.

A családi vállalkozás évről évre dinamikusan fejlődik. 2002-ben pincészetüket modern feldolgozó technológiai berendezésekkel bővítették, amelyek már EU minősítéssel rendelkeznek. 2009-ben további következtek.

A pincészet klasszikus családi vállalkozás. Nagyszülőktől örökölt szőlőültetvényeken kezdték a gazdálkodást és az elsők között voltak, akik saját pincészetet alapítottak az 1990-es években.

A legmegfelelőbb termőhely kiválasztásával, a visszafogott terméssel és a legkorszerűbb feldolgozással tudják boraik állandó jó minőségét garantálni. Munkájukat igazolják a hazai versenyeken elért aranyérmek és díjak.

Cabernet Sauvignon:

Rubinvörös színnel,gazdag fűszeres illattal rendelkező szépen érlelt testes vörösbor, mely szépen mintázza a fajta egri borvidékre jellemző erényeit.

Egység ár: 2600 Ft/liter
Cikkszám: 20205 Kategóriák: , ,

További információk

Kiszerelés