Lagavulin 12 éves 0,7L The Lions Fire 56,5% (Special Release 2021)

61 500 Ft

Ez a Islay-i whisky a Diaego évenként megjelenő, különleges whiskyket felvonultató „Special Release” elnevezésű sorozatának egyik 2021-es tagja (7 társával együtt). A sorozatot minden évben nagy érdeklődéssel várja a whiskyrajongó közönség szerte a világon, limitált kiadású, hordóerős palackozásai hamar gazdára találnak évről évre. A sorozat amolyan iránytűként is szolgál a skót whisky iparág adott korszakát tekintve: a szemfüles megfigyelők, gyűjtők és szakértők érdekes részleteket olvasnak ki a megjelenésekből.

A Lagavulin már-már szokásosnak mondható 12 éves, hordóerős palackozása az anyacég Diageo Special Release sorozatában jelenik meg évről-évre. Refill, azaz újratöltött hordókban történt érlelést követően természetes hordóerősségen palackozva.

A 2021-es gyűjteményt Dr. Craig Wilson keverőmester gondozta: a sorozat tematikáját tekintve azon túlvilági lényeket mutatja be, akik a kelta ősi mesék és a mitikus történetek szerint egy örökkévalóságon át hevesen védik a skót lepárlók épületeit. A híres lepárlókból származó gyűjtemény megmutatja a Skóciában érlelődő legbecsesebb whiskytartalékok sokszínűségét. Mindegyik whiskyt „életre keltik” a vizuálisan jól részletezett illusztrációk, amelyek a neves digitális illusztrátor, Ken Taylor munkáját dicsérik.  A csomagon található QR-kóddal aktiválhatunk az adott italról egy bemutatót, valamint egy olyan kevert valóságalapú (mixed reality) kóstolási élmények lehetünk a részesei, amelyet vizuális elemek tesznek még színesebbé.

Egység ár: 87857 Ft/liter

További információk

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lagavulin 12 éves 0,7L The Lions Fire 56,5% (Special Release 2021)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük