További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
6 990 Ft
A Dominikai Köztársaság “feltalálta” az igazán környezetbarát csomagolást!
Miután a kókuszdióból óvatosan kinyerték a kókuszvizet, feltöltötték kókuszlikőrrel, így a kókuszdió most már az alkokolt szívja magába. A likőr elfogyasztása után távolítsuk el a kókuszdió héját a megszokott módon, majd következhet a csemegézés. “Ágyas kókuszpálinka” karibi módra!
Elfogyott
Kiszerelés |
---|
Különleges, aromamentes francia bodzalikőr.
A St-Germain francia kézműves bodzalikőr, melyhez a mai napig kézzel szedik a virágokat a francia Alpokban. Évente mindössze pár hét alatt szüretelik a következő esztendő St-Germain készletének termését és aztán nem vásárolnak más tájegységről bodzavirágot. Épp ezért minden egyes üveg számozott és szerepel rajta az év, amikor a készítéséhez szükséges szirmokat begyűjtötték. Ez a likőr lassan, nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszálva készül, hagyományos francia procedúrával. Megalkotásában hatalmas szerepe volt a találékonyságnak, ugyanis a sajtolással a virágok sajnos túlzottan megkeserednek, a fagyasztás során pedig elveszítenék komplex ízüket. A több mint 100 éve kikísérletezett tradicionális eljárással azonban, a kis virágok megőrzik ízüket. A törékeny szirmok a leszedés után egy közeli faluban kerülnek lepárlásra, ezzel a gondosan kidolgozott módszerrel, hogy végül egy tökéletes, friss, kifinomult likőr formájában élvezhessük a magával ragadó ízeket.
A St-Germain kiváló koktélalap. Leggyakrabban pezsgővel, szódával és citrommal keverik, de pezsgő helyett remekül helytáll a száraz fehér vagy rozé bor is. Ha van kedvünk, bátran kísérletezzünk, mert a bodza mellé remekül illenek a piros bogyós és a trópusi gyümölcsök, mint a grapefruit vagy a gránátalma. De a menta vagy a bazsalikom is kiválóan passzol, és akkor még nem is szóltunk a klasszikus alma, körte párosítási lehetőségekről.
forrás: art deco glamour
Tatratea 42% – Őszibarack és fehér tea likőr
A Tartatea 42% Peach & White egy különleges tea alapú gyógynövény likőr, amely kizárólag természetes összetevőkből készült.
Egyedülállóan tiszta gabonaszesz, első osztályú fehér tea, az alpesi gyógynövények természetes kivonatai, gyümölcskivonatok és párlatok, valamint a kristálytiszta tátrai forrásvíz alkotja.
A Peach & White csodálatos gyümölcstea aromájáról ismert, amely a hozzáadott fehér tea és barack kivonatoknak köszönhető.
Erős, elegáns és úgy sodor magával, hogy hálás vagy a pillanatért, amelyet e páratlan íz élménnyel tölthetsz.
A Pallini Limoncello egy természetes citromlikőr, amelyet 1875 óta készít az olaszországi Pallini család Rómában. Kizárólag Sfusato citromból készül, melyet az Amalfi-parton termesztenek, amit a legkiválóbb citromtermő helyek között tartanak számon. A kézzel szedett citromot azon frissiben infuzálják, így frissességük és ízük minden üvegben megtalálható. Fogyasztási sokoldalúsága szinte végtelen: magában, jégre töltve, jól behűtve, vagy koktélokba és ételreceptekbe keverve. Minden esetben Olaszország hiteles ízét kapjuk a Pallini limoncellokból.
A Limoncello (más néven Limoncino) egy édes citromlikőr, az olaszországi Campania régió egyik tipikus gasztronómiai terméke, amely a XIX. század végén született. Akkoriban egyszerűen alkohol, citrom és cukor szakszerű keverésével állították elő. Az első írásos feljegyzései Capri-szigettel kapcsolatosak, ahol 1900-ban a “limoncello” védjegyet először regisztrálták. Ugyanakkor vannak erre az időszakra vonatkozó dokumentumok, amelyek szerint a citromlikőr már szerepelt a Sorrento család asztalán, amelyet aperitifként vagy emésztőszerként használtak.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.