Loch Lomond malátawhisky 10 éves 150th Open Special Edition 0,7l 40%

16 990 Ft

A szokásos Open Course Collection és Open Special Edition kiadások mellett egy 10 éves limitál kiadással is készült a Loch Lomond a 150. The Open golftorna alkalmából. Ez a whisky egy sima amerikai tölgyhordós érlelésű, 40%-on palackozott alapkiadás, mely jellegzetes mézes, gyümölcsös és enyhén füstös karaktert kínál.

A Loch Lomond Group 2017-ben 5 éves támogatói partnerségre lépett a The Opennel, és egyben a Loch Lomond a hivatalos párlata is az eseménynek. Ennek alkalmából minden évben limitált kiadások jelennek meg: általában egy korjelölt, idősebb whisky (Open Course Collection) és egy korjelölés nélküli változat (Open Special Edition).

A golf nagy hagyományokkal rendelkezik a brit szigeteken. A The Open Championship a legrégebb óta megrendezett golftorna a világon és egyike a legpatinásabbaknak. 1860-as alapításakor Skóciában tartották, de azóta több helyszín között vándorol. A The Open az egyike a négy nagy golftornának: (The Open, Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open) – mint a teniszben a Grand Slam tornák.

Egység ár: 24271 Ft/liter

További információk

Kiszerelés