További információk
Kiszerelés |
---|
No products in the cart.
17 500 Ft
Az 1862-ben alapított AC MEUKOW cognac-ház VSOP kiadásának figyelemre méltó minőségét többször díjazták a világ legrangosabb versenyein és kóstolóin. Egyediségét az adja, hogy érlelési ideje egy évvel hosszabb, mint a hagyományos VSOP kiadásoknak, azaz 4 helyett minimum 5 évig érlelt cognacokból házasítják. Így az aromák gazdagsága és finomsága, valamint lágy tanninjainak ereje kiemelkedő.
A Meukow konyakokra jellemző tökéletes egyensúly az erő és a hajlékonyság között a pincemester odaadásának eredménye. Anne Sarteaux, a Maison Meukow pincemestere 2007 óta folytatja az ősök hagyományait, amelyet generációról generációra továbbadtak. A bor kétszeres lepárlását követően gondosan kiválasztja azt az eaux-de-vie-t, amelyet aztán tölgyfahordóban érlelnek legalább két évig. A felhasznált eux-de-vie-k cognac régió hat különböző régióból származnak: Grande Champagne, Petite Champagne, Bons Bois, Fins Bois, Borderies és Bois Ordinaires. A pincemester szaktudása a keverés fázisában teljesedik ki, amikor a különböző korú, különféle eaux-de-vie-eket összekeveri annak érdekében, hogy harmonikus és aromás nedűt kapjon.
Kiszerelés |
---|
Metaxa 7* díszdobozban 0,7:
7 éves érlelésû görög borpárlat. Az üveg formájának kialakítását az ókori görög kultúra ihlette. A Metaxa 7* üvege kecses, elegáns Amphora formájú. Három Attikán termõ szõlõfajtából (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készül az a különleges bor, melyet lepárolnak. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfa hordókban érlelik három és harminc év közötti idõtartamig (ez a készülõ Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetérõl származó koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szûrik át, majd további legalább hat hónapig érlelik. Palackozás elõtt 48 órán keresztül -6 Celsius-fokos hõmérsékleten hûtik a folyadékot, majd újra átszûrik.
Öt éves érlelésű. Három Attikán termő szőlőfajtából (Savatiano, Sultania és Black Cornith) készül az a különleges bor, melyet lepárolnak. Az így nyert párlatot kézzel készített tölgyfa hordókban érlelik három és harminc év közötti időtartamig (ez a készülő Metaxa típusától függ), majd Limnos és Samos szigetéről származó koros muskotályborokkal, kevés természetes karamellel és desztillált vízzel elegyítik. Ezt a keveréket gyógynövényeken és rózsaszirmon szűrik át, majd legalább további hat hónapig érlelik. Palackozás előtt 48 órán keresztül -6 Celsius-fokos hőmérsékleten hűtik a folyadékot, majd újra átszűrik.Mazsolás, enyhén gyümölcsös aromájú, lágy, érett ízű ital.
Trois Tours brandy 0,5
szeszes ital, Zwack minőség. Minőségi, francia borpárlat felhasználásával készült. A termék magas márkaismeretségét állandó, jó íze mellett több évtizedes múltja is garantálja. Magyar termék. Kitűnő koktélalapanyag is.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-kat az Ön böngészője tárolja, és olyan funkciókat hajt végre, mint például a webhelyünkre való visszatérés, amelyek Önnek a legérdekesebb és leghasznosabb.
A szigorúan szükséges cookie-t mindig engedélyezni kell, hogy menthessük a cookie-beállítások preferenciáit.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.