Miller Genuine Draft 0,33

350 Ft

Miller Genuine Draft 0,33:

A Miller Genuine Draft szuperprémium kategóriás, tradicionális amerikai világos sör. Az MGD kifejlesztésekor, a XIX. század vége felé a fő cél az volt, hogy megteremtsék a csapolt sör üveges változatát. A csapolt söröknek egyedi, lágy íze van, mivel eltérő módon tartósítják őket. Az MGD-t Cold-filtering (hidegszűrés) technológiával gyártják: palackozás előtt fagypont közeli hőmérsékleten átvezetik egy porózus kerámia szűrőrétegen, amely eltávolít minden szennyeződést a sörből, amely később az ízét károsan befolyásolhatná. E különleges eljárás miatt az MGD-t ezután már nem kell tartósítani (pasztörizálni), s így megmarad lágy, frissítő, csapolt sör jellegű íze. A Miller Brewing sörkészítési módszere másban is egyedülálló: olyan egyedi komlófőzési technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy átlátszó üvegbe lehessen tölteni a sört, annak minőségi károsodása nélkül. Miller Genuine Draft egyedülállóan lágy ízét a különleges Cold-filtering (hidegszűrés) technológiának köszönheti. Ez az egyetlen sör, amelynek készítése során ilyen technológiát alkalmaznak. A sörfőzést követő fázisban a sörlét azonnal 35C-ra hűtik, hogy megőrizzék a sör friss, telt ízét, a négyszeres szűrési folyamatig pedig fagypont közeli hőmérsékletig hűtik tovább. A különleges tisztaságú, aranysárga eléréséhez az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sörlevet egy porózus kerámia szűrőn folyatják keresztül, amelynek segítségével eltávolítják az összes szennyeződést, amely károsíthatja a sör ízét. A szűrt sört rendkívül tiszta körülmények között, sterilizált üvegekbe és dobozokba, illetve hordókba töltik, így biztosítva a pasztörizálatlan sör eltarthatóságát. 

A Miller Genuine Draft a Cold-filtering gyártási technológiának köszönhetően lágy, frissítő ízélményt nyújt. Kellemesen keserű, komlós aroma jellemzi, mérsékelten testes és finom maláta utóízzel. Az átlátszó üveg, a fekete-arany színek és a rombusz alakú címke nagyon exkluzív megjelenést kölcsönöz a terméknek, kupakja pedig akár kézzel is könnyen lecsavarható.

Összetétel: ví­z, maláta, maltóz szirup, komló. Alkoholtartalom: 4,7%. Az amerikai sörök javarésze teljesen jellegtelen, nemzetközi ízvilágú könnyed sör. Ilyen ez a világos lager is. Illata meglehetősen furcsa, íze úgyszintén. Közepesen csí­pős, enyhén kesernyés. Ízvilága meglehetősen eltér a megszokottól, mindenesetre kiváló partysör és az erős marketingpolitikának köszönhetően azonban sikeres világmárka. A kiszerelése mellesleg igen megkapó és egyedi.

Egység ár: 1061 Ft/liter
Csomagolási egység: 24 db
Karton ár: 8400 Ft
Cikkszám: 01056 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés