8.9% OFF

Nemiroff mézes-paprikás vodka 0,5

4 490 Ft 4 090 Ft

NEMIROFF
Nemiroff, az ukrán vodkagyártó vállalat a vodkapiac élén járó vállalatok egyike, és az ukrán alkohol exportõrök legnagyobbja. A vállalat két üzemében elõállított italok több mint a felét a világ 55 országába exportálják.
    
A Nemirov városában – ahol a Nemiroff üzemei találhatók – a vodkagyártás hagyományai az õsi idõkig nyúlnak vissza, amikor a helyi termelésû gabonából és a tiszta természetes vízbõl saját felhasználásra szeszt gyártottak. 1872-ben Sztroganov gróf megnyitotta az elsõ nagy szeszfõzdét Nemirovban és mivel az alkohol változatlanul kiváló minõségû volt, a fõzde terméke messze a régió határain kívül is ismertté vált. A modernitás és az új minõségi követelmények iránti érdeklõdés újjáéledt 1992-ben, amikor az új tulajdonosok a Nemiroff márkát megalapították.
    
Ma a Nemiroff termékskálája 25 terméket tartalmaz: ezek a legkülönbözõbb vodkák és vodka alapú termékek, melyek az eredeti receptúra, kizárólag természetes anyagok és a kristálytiszta artézi víz felhasználásával készülnek. A termékek változatlanul magas minõsége, a klasszikus és ízesített vodkák széles skálája kielégíti a legkifinomultabb fogyasztó igényeit is.
A Nemiroff termékek számos nemzetközi díjat nyertek el, beleértve az International Spirits Challenge-t (Drinks International), International Spirits díjat (MUNDUSvini International Wine Academy), Vodka Challenge-t (Drinks Business) és sok mást.
 
Nemiroff mézes-paprikás vodka
 
A Nemiroff társaság leghíresebb ízû vodkája, amelyet már a világ 55 országában Ukrajna “névjegyeként” ismertek el. Az Ukrán mézes-paprikás egyedi aromája, illatos erdei mézédessége, egyesítve a chili pirospaprika tüzével lelkes elismerésben részesült a vodka szakértõinek és megbecsülõinek körében.

Koktélajánló:

PAPRIKA ENERGY

3 cl. Nemiroff Mézes-paprikás vodkát, 3 cl. Camparit és 3 cl. grapefruit levet beleöntünk egy jéggel félig töltött italkeverõbe. Felrázzuk és kétharmadáig jéggel töltött italpohárba folyatjuk át. 7 cl. energiaitallal öntjük fel. Mentalevéllel és egy szelet grapefruit-tal díszítjük.

 

 

 

 

 

Jelenleg nem rendelhetõ!

Egység ár: 8180 Ft/liter
Cikkszám: 54047 Kategória:

További információk

Kiszerelés