Ó-barackpálinka 0,5 (Várda) hollóházi kulacsban + 2 kupica

10 790 Ft

Igazi Hungaricum kívül-belül:nemes beltartalom hollóházi kulacsban 2 db kupicával.

 

A Várda-Drink csoport a magyar szeszes ital piac egyik legnagyobb szereplője, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.

 

Történetük 1922-ben kezdődött Kisvárdán, a cég jogelődjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében. A gyár az évek során sok változáson esett át, először az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg működését.

 

A Kisvárdán működő gyárban szeszes ital gyártás folyik, fő üzemeik az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáikat saját pálinkafőzdéjükben, korszerű lepárlási technológiával állítjuk elő Vásárosnaményban.

 

Termékskálájuk büszkesége, kiemelt figyelmük központja – a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerű technológia.

 

A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésű termékeik, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsős, vörösréz üstben előállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínálják, így a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.

 

 

 

 

Egység ár: 21580 Ft/liter

További információk

Kiszerelés