Panyolai Rubinmeggy 0,5 38%

6 490 Ft

Kategórián kívüli, prémium minőségű termék. Mélybordó színét és intenzív, gyümölccsel teli ízét a meggyágynak köszönheti, amelyen a pálinka palackozás előtt pihen. Ellentétben az ágyas pálinkákkal, nem aszalt gyümölcsre, hanem friss meggyágyra öntve dúsítják. Ezt az eljárást a Panyolai termékeknél az Aranyalmánál alkalmazták először és legyünk őszinték, nagyszerű terméket alkottak!

 

Az első találkozás vele… Könnyed nyári este, felsejlik a gyümölcstől roskadó fák képe, a bordóra érett meggyszemek kellemesen pikáns zamata. Azonnal elvarázsol, rabul ejt, játékra csábít. Bohókás, virgonc, édesen fanyar.

A folytatás… Az alkony vöröse, amely átszínezi a látóhatárt. Borzongató meleg jár át – ellentétes érzések különös harmóniája.

A fény felé tartod poharad, a vékony üvegfalon át a nyár színei tükröződnek. Mélybordó csillogás, lágy selymesség, tökéletes összhang, kedves elegancia.

Ez a Rubinmeggy. A Panyolai Pálinkák új terméke, a sokak által vágyott zamat. Tömény gyümölcsösséggel, a háttérben megbúvó kellemes (38%) alkohol-ízzel. A Panyolai márka többi termékcsaládjánál – Elixír, SQ, Hagyományos, Mézes, Ágyas, Aranypálinka, Eszencia – megszokott minőség, elérhető, középkategóriás áron. A Panyolai Pálinkák gyártójának ajánlásával, minden pálinkakedvelőnek…

Egység ár: 12980 Ft/liter

További információk

Kiszerelés