Perrier ásványvíz 0,33

350 Ft

1863 óta palackozott természetesen szénsavas ásványvíz. Főbb összetevői: Na 11,5mg/l; Ca 149mg/l; Mg 7mg/l; HCO3 420mg/l; Klorid 23mg/l; Szulfát 42mg/l.

 

A világszerte ismert Perrier ásványvizek forrása, Franciaországban, Provance tartományban, Vergeze település közelében található.

Különleges múltja 1863-ra vezethető vissza, amikor III. Napoleon parancsot ad az ásványvíz palackozására, igazi sikertörténete 1976-tól kezdődik, amikor amerikai és más nagyobb piacokra történő exportjának köszönhetően a termék népszerűsége és értékesítési mennyisége ugrásszerűen megnő.

A páratlanul frissítő élményt a termék óriási buborékai és kellemes íze adják, melyek az éjszakai élet, a trendi bárok és különleges éttermek kedvenc italává tették.

 

A Perrier több mint egy évszázada segíti sikeresen a legnevesebb mixereket csodálatos és exkluzív koktélok létrehozásában. A „Perrier Mixology” égisze alatt művészi koktélok készülnek élvonalbeli technikákkal, amelyeket a különböző kultúrák gasztronómiája és a molekuláris főzés inspirál.

Egység ár: 1061 Ft/liter
Csomagolási egység: 24 db
Karton ár: 8400 Ft
Cikkszám: 40039 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés