További információk
Kiszerelés |
---|
9 500 Ft
A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó (keserű ízvilágú) Laraha narancs adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakos hordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.
Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik és alternatíva lehet a Grand Marnier Cordon Rouge mellett, bár még annál is édesebb (nekem a Rum Clément Shrubb Creolja ugrik be, amikor ezt kóstolom).
Kiszerelés |
---|