Pilsner Urquell dobozos 0,5

490 Ft

Pilsner Urquell dobozos 0,5 :


A Pilsner Urquell világszerte ismert és elismert cseh sörmárka, amely egy teljesen új kategóriát teremtett aranyló színével, eredeti ízvilágával. Sokkal intenzívebb, emlékezetesebb sörivási élményt nyújt, mint a lager típusú sörök általában. A Pilsner Urquell (magyarul: a pilseni eredeti forrása) csodálatosan harmonikus ízét egyedülálló főzési eljárás során nyeri el, amelyben a cefrét rézedényben, nyílt lángon, háromszor is felforralják. Másik titka a kiváló minőségű helyi alapanyagokban, a Zatec-i aromakomlóban, az érett cseh árpában, a speciális sörélesztőben és a különlegesen lágy vízben rejlik.
A Pilsner Urquellt a Plzeňsky Prazdroj sörgyár főzi és palackozza, s bár sokan próbálták utánozni, az eredetivel megegyezőt azonban sohasem sikerült előállítani. Ez a sör hű eredeti receptjéhez: egyedülálló ízéből ez a különleges márka sohasem veszített.

A Pilsner Urquell erősen testes, telt ízű világos sör. Alkoholtartalma: 4,5 V/v%. Ízvilága különösen harmonikus: a komló kesernyés ízét mézre és dióra emlékeztető édesség ellensúlyozza, lágy malátaaromája hosszú ideig, üdítően érezteti hatását. A sör testességével harmonizál annak illata is. Pompás arany színe és hosszantartó, mégis tiszta, friss íze a pilseni típusú sörök legjobb tulajdonságait idézi.

Egység ár: 980 Ft/liter
Csomagolási egység: 24 db
Karton ár: 11760 Ft
Cikkszám: 01928 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés