További információk
Kiszerelés |
---|
6 890 Ft
A Pommeau calvados és alma cider keverékéből készül. A préselt almalevet még erjesztés előtt kell összekeverni a calvadossal 3/4-1/4 arányban. Ezt követően pihentetik tölgyfahordóban, majd végül 16-18 alkoholfokon palackozzák.
Tökéletes aperitif, e mellett húsételekhez is ajánlott.
Magában fogyasztva, vagy akár koktélalanyagként is használják, de konyhában szószokhoz, krémekhez is tökéletes választás a gazdag ízvilága miatt.
A Christian Drouin italait a Pays d’Auge régióban fekvő Coeur de Lion birtokon készítik. A gyümölcsösökbe kizárólag alacsony terméshozamú, gondosan
válogatott fajtájú almafákat ültettek, ezáltal biztosítva az édes, a keserű és a savanyú ízű fajták közötti egyensúlyt, valamint a kiváló minőséget
Kiszerelés |
---|