Puskás “El Classico” vörös cuvée 0,75 díszdobozban

2 690 Ft

Puskás Ferenc szerette a focit, szerette az életet és szerette a jó bort. Az ’50-es években Budapesten borozót is üzemeltetett barátjával id. Csutorás Ferenc borásszal.
Ezt a sorozatot az unoka, ifj. Csutorás Ferenc borász állította össze Puskás Ferenc és nagyapja barátsága előtt tisztelegve, a legjobb magyar borok házasításával.
A borok kiforrottak, mint az El Classico meccsei és Puskás játéka.

Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Menoir házasításával készült eredet védett Egri Bikavér.
Gyümölcsös, testes, fűszeres, száraz minőségi vörös bor

Puskás Ferenc (1927–2006) a legendás Aranycsapat kapitánya, szerte a világban a legismertebb magyar, a XX. század egyik legnagyobb futballistája. Az 1953-ban vezetésével a magyar csapat 6:3-ra legyőzte az angol válogatottat a Wembley-ben. Ez a mérkőzés az „évszázad meccseként” vonult be a futballtörténelembe. Ráadásul nem csak tehetsége, de személyisége is lenyűgöző volt: páratlan technikája és gólereje nagylelkűséggel és humorral párosult. Az 1956-os forradalmat követő emigrációban a Real Madrid szupersztárja, az 1963-as El Clásicon hat(!) gólt szerzett, összesen kilencet. Sokszoros magyar, négyszeres spanyol gólkirály. Edzőként a görög Panathinaikost  a BL döntőjéig vitte 1971-ben. Az El Clásicot 1902 óta játsza  Spanyolország két legismertebb és legsikeresebb labdarúgóklubja, a Barcelona és a Real Madrid, összecsapásuk évről évre az egyik legjobban várt mérkőzés a futballrajongók világában.

Elfogyott

Cikkszám: 95574 Kategóriák: , , , Címke:

További információk

Kiszerelés