Red Bull energia ital 0,25

400 Ft

Red Bull energia ital összetevői:

 

TAURIN (ez már nincs benne, helyette van Arginin, de ezzel kapcsolatban észrevételeiket kérjük, a gyártó felé jelezzék)

 

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartalmú aminosav, amely bizonyos körülmények között nagyon fontos szerepet játszik. Speciális helyzetekben illetve feltételek mellett – például magas stressz vagy fizikai igénybevétel esetén – több taurin ürül ki a szervezetből, amelyet testünk magától nem képes elegendően pótolni.

A taurin a szervezet életfunkcióihoz is nélkülözhetetlen. Antioxidáns hatású, emellett azt is kimutatták, hogy segíti a méregtelenítést, ugyanis képes összekapcsolódni a káros vegyületekkel, ezért előmozdítja a kiürülésüket a testből.

A taurin megtalálható az anyatejben és bizonyos élelmiszerekben is előfordul, például: vörösbor, kagyló, hal, szárnyasok. A legtöbb bébiételhez is ezt adják.

 

GLÜKURONOLAKTON

 

A glükuronolakton egy szénhidrátfajta. Az emberi testben is előfordul, és a méregtelenítési folyamatban vesz részt, ugyanis segíti a szervezetet a méreganyagok kiürítésében.  A glükuronolakton élelmiszerekben is megtalálható, például: gabonafélék, vörösbor.

 

KOFFEIN

Mint ismeretes, a koffein kedvező hatással van a szellemi és fizikai teljesítőképességre. Bizonyítottan javítja a reakcióidőt, az éberséget, a koncentrációt. Emellett a nagy állóképességet igénylő mozgás során a zsírégetést is elősegíti, ugyanis előmozdítja a test zsírtartalékainak felszabadítását, ezáltal hatékonyabb energiaellátást biztosít.
 
Koffein sokféle élelmiszerben található – kávé, tea, csokoládé. Egy doboz Red Bull Energiaital körülbelül annyi koffeint tartalmaz, mint egy csésze kávé.

 

B-VITAMONOK

 

A B-viaminok nagyon fontos szerepet játszanak az energia-metabolizmusban, úgy mint a szénhidrátok, a zsír és a protein felépítése illetve lebontása. A B-vitaminok javítják a mentális és fizikai teljesítőképességet.

 

SZACHARÓZ

 

GLÜKÓZ

 

 

 

 

Egység ár: 1600 Ft/liter
Csomagolási egység: 6 db
Karton ár: 2400 Ft
Cikkszám: 36005 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés