Remedy Elixir rumlikőr 0,7 34%

7 250 Ft

A Remedy Rum amerikai szesztilalom idején született. Története az Egyesült Államokban kezdődik az 1920-as években. Egy olyan korszakban, amelyet a jólét, fényűző partik jellemzik, az alkoholtilalom ellenére.
1920 és 1933 között az Egyesült Államokban betiltották az alkohol gyártását, szállítását és értékesítését. De a tiltott dolgok varázsának nem könnyű ellenállni…így, minden lehetőséget kihasználtak alkoholos italok beszerzésére. Többek között illegálisan csempészett alkoholt árultak orvosi ürügyekkel a gyógyszertárakban és a drogériákban, ami igazi fekete piacot teremtett a szeszes italok számára.
Amikor a gyógyszerészeknek engedélyezett volt az alkohol “gyógyhatású” készítményként történő értékesítése, Frank.M Farringtont gyógyszerészt igencsak inspirálta a rum készítése, és az ő híresen jól sikerült receptje alapján készült a Remedy Spiced (fűszeres) rum.
A recept oly annyira jól sikerült, hogy nem csak önmagában, jégretöltve fogyasztották, hanem hirtelen számos koktél kedvenc alapanyagává vált. Így jutott el a Remedy Rum is a titkos bárokba és kocsmákba, valamint exkluzív partikra, ahol elvarázsolta a vendégeket.

Remedy Elixír: Panamai rumból készült különleges likőr. A rumot magas minőségű cukornád melaszból desztillálják, majd a párlatot hét évig tölgyfahordóban érlelik. Ebből nyeri a Remedy Elixir remek vaníliás -karamell aromáját, mely harmonizál a likőr kellemes édes jellegével.

Elfogyott

Cikkszám: 01817 Kategóriák: , ,

További információk

Kiszerelés