Ron Millonario 10 Aniversario Cincuenta 0,7l 50% díszdobozban

14 990 Ft

A Ron Millonario 10 Cincuenta ugyanazon a recepten és érlelési technikán alapul, mint a 10 Aniversario Reserva, de egy frissebb, világosabb és könnyedebb keveréke a hordóknak, amit magasabb alkoholfokon palackoznak le. Célja, hogy megfeleljen a modern kor fiatalabb fogyasztóinak is, alkalmasabbá váljon a modern koktélreceptekhez egy könnyed és édes rummal, de mindezt úgy, hogy megőrizze eredeti ízintenzitását.

A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak, érlelésnek, valamint a régi és új technikák kombinálásának köszönhetően ez a Peruból, a bőség földjéről érkező rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetően az élesztőt úgy adagolják a cukornádléhez, hogy az mindig a kívánt illattal és ízvilággal rendelkezzen.

Három öreg skót lepárlóüst teljesít szolgálatot az üzemben, az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. Solera-eljárással, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül.

Egység ár: 21414 Ft/liter
Cikkszám: 01019 Kategóriák: ,

További információk

Kiszerelés