Ron Millonario XO Magnum 1,5L 40%

74 490 Ft

Ezt a perui rummárkát az elmúlt években többször is díjazták, 2008-ban illetve 2009-ben is aranyérmet kapott az International Spirits Awards megmérettetésen, Londonban pedig szuper prémium kategóriában a Rum Master 2009 versenyen.

 

A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintõ erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek és a régi és új technikák kombinálásának köszönhetõen ez a Peruból, a bõség földjérõl érkezõ rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetõen az élesztõt úgy adagolják a cukornád léhez, hogy az mindig a kívánt illattal és ízvilággal rendelkezzen. Három öreg skót lepárlóüst teljesít szolgálatot az üzemben, az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera eljárással, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévõ hordókból palackoznak, a felette lévõbõl visszapótolva azt, így haladva a legfelsõ hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül.

 

Származási ország: Peru.

Illata: Gazdag és átható, cukrozott gyümölcs, aszalt szilva és szegfûszeg.

Íze: tejkaramella, mazsola, Demerara cukor és koka cserje.

Utóíze: A jól kiegyensúlyozott édesség teljesen bevonja a szánkat, csak igen lassan halványul és egészen tiszta ízeket hagy maga után.

Egység ár: 49660 Ft/liter
Cikkszám: 95910 Kategória: Címkék: ,

További információk

Kiszerelés