Szatmári Szilvapálinka 44% 0,5 hollóházi porcelán kulacsban, papír díszdobozban

17 990 Ft

Igazi Hungaricum kívül-belül:nemes beltartalom hollóházi kulacsban 2 db kupicával.

A Várda-Drink csoport a magyar szeszes ital piac egyik legnagyobb szereplõje, széles termékskálájával a magyar pálinka piac egyik meghatározó gyártó cége.

Történetük 1922-ben kezdõdött Kisvárdán, a cég jogelõdjeként jegyzett Szabolcsi Gazdák Szeszfinomító Szövetkezetében. A gyár az évek során sok változáson esett át, elõször az 1950-es államosítás, majd az 1993- ban bekövetkezett privatizáció határozta meg mûködését.

A Kisvárdán mûködõ gyárban szeszes ital gyártás folyik, fõ üzemeik az italgyártó, palackozó és a szeszfinomító. Pálinkáikat saját pálinkafõzdéjükben, korszerû lepárlási technológiával állítjuk elõ Vásárosnaményban.

Termékskálájuk büszkesége, kiemelt figyelmük központja – a pálinka, melynek gyártásakor találkozik a hagyomány és a korszerû technológia.

A hagyományos kisüsti technológiával készült Szatmári Szilvapálinka és a Szabolcsi Almapálinka védett eredetmegjelölésû termékeik, és jogosultak a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy viselésére is. A két lépcsõs, vörösréz üstben elõállított pálinkákhoz csatlakozik még az Ó-Barack, a Meggy és a Bodza. Többféle pálinkánkat kézzel festett hollóházi porcelánkulcsban is kínálják, így a különleges csomagolással kétszeresen is hungarikumnak számítanak.

 

 

Egység ár: 17990 Ft/liter

További információk

Kiszerelés