Szekszárdi Chardonnay száraz 2016 0,75 (Szűcs Pince)

1 500 Ft

Szekszárdi Chardonnay száraz 0,75 (Szűcs Pince):

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű, száraz fehérbor.

Könnyed, mégis tartalmas, finom savakkal rendelkező fehérbor. Friss zamatai zöldalmás, citrusos jegyeket tartalmaznak. Reduktív eljárással készült. Fogyasztását hűtve, krémlevesekhez, fehér húsokhoz, halakhoz ajánljuk.

Vegyszermentes növényvédelem – biogazdálkodás a kvantumfizika eszközeivel
A Szűcs Pince családi pincészete a szekszárdi borvidék szőlőterületén gazdálkodik. Harmadik éve speciális biogazdálkodást folytatnak a NÉBIH által dokumentált és elismert Matrix Drops készítményekkel.
A Matrix Dropsok növénykondicionálók, melyek megnövelik a növények természetes védekezőképességét, ezáltal ellenállóbbá válik a szőlő a gombákkal és a kártevőkkel szemben. A szőlőterületen széles körű védelmet tudnak biztosítani a Matrix Dropsok segítségével. Nem alkalmaznak műtrágyát és vegyszeres gyomirtást.
A borokat kizárólag saját területen termelt, Matrix Dropsokkal kezelt szőlőből, családi pincészetükben állítják elő. Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Merlot és Cabernet Franc szőlőfajtákból készülnek a kézműves borok.
A borok természetességének és egyediségének megőrzése érdekében a borkezelés és stabilizálás során is használják a Matrix Dropsokat, melyekkel cél a vegyszermentes növényvédelem, a környezettudatos borászkodás.

Elfogyott

Cikkszám: 96458 Kategóriák: , ,

További információk

Kiszerelés