Szekszárdi Merlot Rosé száraz 2016 0,75 (Szűcs Pince)

2 000 Ft

Szekszárdi Merlot Rosé száraz 2016 0,75 (Szűcs Pince):

Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű fehér, száraz rozébor.

100% Merlot-ból készült rosébor elegáns, üde, gyümölcsös, friss zamatokkal rendelkezik. Reduktív eljárással készült. Fogyasztását jól behűtve, könnyű ételekhez – szárnyas húsokhoz, salátákhoz ajánljuk.

Vegyszermentes növényvédelem – biogazdálkodás a kvantumfizika eszközeivel
A Szűcs Pince családi pincészete a szekszárdi borvidék szőlőterületén gazdálkodik. Harmadik éve speciális biogazdálkodást folytatnak a NÉBIH által dokumentált és elismert Matrix Drops készítményekkel.
A Matrix Dropsok növénykondicionálók, melyek megnövelik a növények természetes védekezőképességét, ezáltal ellenállóbbá válik a szőlő a gombákkal és a kártevőkkel szemben. A szőlőterületen széles körű védelmet tudnak biztosítani a Matrix Dropsok segítségével. Nem alkalmaznak műtrágyát és vegyszeres gyomirtást.
A borokat kizárólag saját területen termelt, Matrix Dropsokkal kezelt szőlőből, családi pincészetükben állítják elő. Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Merlot és Cabernet Franc szőlőfajtákból készülnek a kézműves borok.
A borok természetességének és egyediségének megőrzése érdekében a borkezelés és stabilizálás során is használják a Matrix Dropsokat, melyekkel cél a vegyszermentes növényvédelem, a környezettudatos borászkodás.

 

Elfogyott

Cikkszám: 96459 Kategóriák: , ,

További információk

Kiszerelés